Povedali o nás

CK Raftovanie  /  November 11, 2014 / 07:41

 

Všetky referencie

Lubo Hromada.
Ahoooj. V mene 6 clenov posadky z Turc.Teplic sa chcem podakovat za skvely vikend, ktory zmenil par suchomilnych ludi na milovnikov raftingu. Je to hlavne zasluha instruktorov Mireca a Paliho. Svojim kamaratskym ale zaroven vysoko profesionalnym pristupom nam otvorili dvere do mokreho sveta. Dakujeme aj Tiborovi za otcovsky pristup a starostlivost o nas ... Dufam, ze nase predstavy sa naplnia a vidime sa v maji alebo v juni na Tare... AHOOOOJ Lubo.
 
Katarina Kovacikova.
Dakujeme tímu raftakov za skvelé 4 dni plne vody, zážitkov, novych miest, skvelej starostlivosti, skvelych ľudí a smiechu. Ak nechces sediet doma, zbal sa a vycestuj za skvelym zazitkom, po ktorom sa na vodu budes chciet opäť vrátiť:)
Este stihas posledny termín, aj ty mozes byt raftakom v slovinsku! Viac na https://m.facebook.com/raftovanie 
 
TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s.r.o.  - ČR
Chlapcům z www.raftovanie.sk mohu za všechny zúčastněné vzkázat jen jediné „Díky, bylo to super“. Celé čtyři dny jsem ani na chvilku neměl pocit, že bych se nudil. Celý program byl opravdu velmi dobře vymyšlen a zanechal ve mně velké množství krásných vzpomínek. Z počáteční nejistoty, jakou zažívá asi každý, kdo se poprvé pokouší o podobné dobrodružství jakým bez pochyb sjíždění divoké řeky je se po počáteční instruktáži a tréninkovém topení se ve vlnách divoké řeky stal absolutně dokonalý zážitek. Pak už to bylo jen vychutnání krás nádherné Slovinské řeky Soča. Závěrečné dobrodružství s názvem „canyoning“ pak, ve velkém stylu zakončilo tyto parádní čtyři dny. Takže kluci, ještě jednou DÍK a při další akci se doufejme zase uvidíme!

Měj se Honza
 
Marianna Hodulikova
 
Zdravim Mirec,
nezvyknem posielat spatnu reakciu na organizovanu akciu, ale tentokrat musim. 
Je jasne, ze pre firmu bolo nevyhodne, ked sme sa na zaver sezony zisli na rafte v minimalnom pocte. Sme radi, ze ste to nezrusili, lebo sme sa zisli necakane zladena a flexibilna miniskupinka a snad aj instruktori si uzili trochu viac pohody a menej organizovania ako zvycajne.

Uprimne, pozitivne nas prekvapilo snad vsetko - chutne, vydatne ranajky, grilovacka, prazdny maly utulny kemp priamo pri rieke, priestranny stan a pohodlne nafukovacky, skveli ludia, super pocasie, program prisposobeny na mieste, malicko ludi na vode...a o to lepsi zazitok na rafte. Este aj restika kam nas chalani vzali na obedy bola vynikajuca.

Takze VEEEELKA VDAKA CK a obom chalanom. Fakt musim vyzdvihnut Ajovu dokonalu starostlivost a Janciho megaobetavost, celkove ich ochotu, trpezlivost, dobru naladu a nepretrzity usmev, mali kamaratsky ale zaroven profesionalny a zodpovedny pristup a boli skveli na vode i mimo nej. (Dufam ze nebudu po tolkom vychvalovani namysleni, ale zasluzili si to :))

Bol to nezabudnutelny vylet a dufame, ze coskoro sa vidime na dalsej akcii :)
 

Tomáš Studničný / IT Team Management - Voice 

Cau Rasto, rafting super. Adrenalin a studena voda bola sranda, viac makacky ako sme cakali. Ale po team buildingovej stranke to bol super learning. Vidiet ako ludia vedia spolupracovat. Ked mas vpredu clna, dvoch ludi, ktori idu spolu jak hodinky a potom vidis ako chalan za jednym z nich im udiera do vesla, lebo ide svojim tempom, sa vela naucis o nich. Alebo ked mas nebezpecnu situaciu, a jeden chalan sa snazi veslovat aby sme sa z nej dostali, dalsi taha niekoho z vody aby sme ho nestratili a potom zbadas jedneho, ktory ti sedi na nohach lebo sa zdekoval aby nevypadol z raftu a nic nerobi, tak ti to tak otvori oci a vies potom na koho sa mas sustredit a trenovat ho. A ked z teba urobia kapitana a riadis lod, tie otestujes aj seba. Musis vediet ustriehnut 5 ludi a bleskovo im hovorit co maju robit aby ste sa niekde neprevratili. Urcite si to zopakujeme :)

Viera Syrková Šiňáková 

Pekný večer želáme..Dávame Vám 100 bodov a odporúčame ďalej našim známym..Manželovi sa to veľmi páčilo..Vďaka za zážitok :)

Alena Sventeková

Ahooooooooooojte všetci vodáci z CK raftovanie :))Chcela by som sa Vám poďakovať, že ste to s nami včera, 1. 5. zvládli, máte môj veľký obdiv, vybrať sa na takú divokú vodu s ľuďmi, ktorých nepoznáte a neviete, ako reagujú, ani akú majú kondičku a či to všetko zvládnu. Mali ste to všetko super pripravené, vidno, že ste profíci..

Pozdravujem nášho inštruktora Paliho, ktorý nám s trpezlivosťou neustále vysvetľoval, keď sme niečo urobili zle (a bolo toho dosť) :).
Prajem vám všetkým veľa úspechov vo vašej práci a len samých dobrých klientov :))A teším sa na fotky, aj keď som vraj vyzerala strašne vystresovane :)) (no veď som aj bola) :)) 

Daniela a Tucker
Vsechny zdravim. Byl to super prodlouzeny vikend, kde se podle nas sesla fajn parta a timto vsem dekujeme. Mejte se krasne a zustante v kontaktu. Pa Daniela PS: Prave hrajou ceskou hymnu, tak doufejme, ze ji uslysime i ve finale. Koukejte nam bratia drzet palce!!!!!!!! :))))

Dalkia, a.s.
Zdravím co sa tyka recenzie, myslim, ze ziadne namietky z nasej strany urcite nie su, jedno velke DAKUJEM patri hlavne vasim instruktorom za ich trpezlivost (hlavne vasmu kolegovi, kt. "velil" clnu s mojou posadkou), jedlo aj prostredie, kde sme sedeli bolo tak isto fajn. Nadriadeni boli spokoni, bez namietok, takze som bola spokojna aj ja.

Dakujeme :-) S pozdravom, Zuzana ŽABČÍKOVÁ - asistentka riaditeľstva región Západ

Darček pre tata k narodeninám
Ahoj Rasto,
este raz sa Ti chceme so sestrou pekne podakovat za super zorganizovanu
akciu v sobotu pre nasho otca, bolo to uzasne, a otcovi sa to velmi ratalo a bol nadseny aj tym autom aj raftovanim. A taktiez Ti dakujeme aj za super zaverecne prekvapenie a stretnutie s Petom Hochsornerom, o tom sa nam fakt nesnivalo!!!
Takze este raz DAKUJEME, BOLO TO SUPER!!!
Zuzana a Kristina

SLOVNAFT, a.s. - Member of Continuous Improvement
Dobry den, posielam Vam komentare-postrehy ucastnikov Raftingu:
1.Bolo to fajn som spokojný.
2.Jedine, co mi bolo luto, ze vy ostatni ste museli byt 8mi v rafte, ale inak sa mi moc pacilo.
3.Mohlo byt trosku divokejsie :-)
4. Bola to mimoriadne vydarená akcia po všetkých stránkach, takže z mojej strany patrí poďakovanie všetkým, aj tým ktorí sa podieľali na organizácii, aj samotným inštruktorom. ;-}}}
5.Ahoj Marti, ja som bol so všetkým spokojný, chýbal mi iba uterák a suché spodné prádlo, ale to nie je chyba organizátorov.
6.Mártika, egyszerűen tökéletes volt. - Jednoducho to bolo perfektne.
7.Myslim si, ze to bol zazitok na cely zivot.

With regards / Üdvözlettel / S pozdravom,
Márta LÁZÁR

Mestský úrad Pezinok - Alexander Pravda
Kolegovia z Čiech boli nadšení. Aj keď doma raftujú a nemohlo ich nič prekvapiť, toto bolo o vraj niečom inom... a stále o tom rozprávajú.

Michal KUKLIŠ - Kestler,spol. s r.o
No nazdar Mirec i ostatná vlhká komunita,
 Chcem sa v mene renault osadenstva poďakovať za parádnu mokročinnú udalosť v Slovinsku. Ujco Mirec sa o nás postaral nadmieru dobre HIHI.Myslím že fšetko bolo vynikajáce a suprové od značky suprišného povozu, cez parádny kemp... Samotný splav bol nádherný, kaňoning bez závad, skoky z mostou úžasné, ešte teraz ma bolí kostrč HIHI. Krásne prostredie, parádny ľudia, fešácky Mirec... Dokonca ani dážď nám nepokazil náladu. Však sme veselé kopy...
Takže sa pozdravím, že dovidenia priatelia, vydíme sa na splave number dva...

A.A.Liška - Distribúcia Závodský, Nitra
  Veľmi rád v mene celej firmy a konkrétne 30-členného ansámblu všetkých vekových kategórií vám všetkým musím poďakovať
za váš profesionálny prístup, na ktorý sme neboli zvyknutí /splavovali sme a raftovali už štvrtý krát v rámci firmy a jednotlivo
i častejšie/. A nielen za odbornosť, ale aj za pohodovú, didaktickú a úsmevnú atmosféru. Zabudli sme rýchlo, že prvý deň bola zima
a neprívetivé počasie...
  Prajem Vám aj Vašim kolegom veľa spokojných raftových ovečiek a budeme vážne uvažovať na Slovinskom na budúci rok.   Pekné leto, A.A. Líška

Chabad Slovensko
Vážení,
Veľmi pekne ďakujem za vynikajúci program, ktorý s radosťou odporučím. Inštruktori sú priateľskí, služby na profesionálnej úrovni s primeranou sumou aj pre neziskovú organizáciu ako je naša! Naše deti spolu s vedúcimi zažili úžasné chvíle, určite Vás budeme znova kontaktovať!
S pozdravom, Chanie Myers

GTS Slovakia, a.s.
Divoká voda, adrenalín, skvelá atmosféra, super ľudia...
S rafťákmi zaručene vydarená akcia :-)

ADINA - firma na zážitky, s.r.o.
Dobrý deň,
So spoločnosťou RAFTOvanie.sk  spolupracujeme od apríla  2008 .  Za toto obdobie sme mali veľa možností presvedčiť sa o  korektnosti , spoľahlivosti  a  profesionálnom prístupe celého tímu rafťákov.  Oceňujem pružné prispôsobenie sa  našim požiadavkám ,  pozitívny a profesionálny prístup, entuziazmus pre každú akciu a vytvorenie príjemnej a priateľskej atmosféry dýchajúcej z každej  rafťáckej akcie.
Ďakujem  Vám   za vynikajúcu  spoluprácu   a verím, že naša spolupráca
bude naďalej rovnako úspešná ako doteraz.

Michal Kováč - konateľ spoločnosti
ADINA - firma na zážitky, s.r.o.

Allen & Overy Bratislava, s.r.o.
Dobry den Zuzana, my sme v Cunove stravili ako firma jedno velmi pekne popoludnie v juli, kde sme raftovalli, stvorkolkovali, strielali z luku a aj clnkovali. K tomu sme mali velmi dobry catering, takze vsetci sme boli spokojni.  Aj instruktori na vode boli perfektni, uzili sme si vela srandy, takze by som to odporucala kazdemu aspon raz vyskusat - spustit sa po divokej vode. Urcite mame len dobre pocity a referenie by boli len pozitivne. Je mozne, ze sa ozveme aj v buducnosti.   
S pozdravom Mgr. Lucia Poláková

Súkromna partia MUDr. František Štuller, PhD. 
Vážená slečna Zuzka.
Za kolektív LO Jasenská Dolina Vám môžem povedať, že sme s raftingom na Soči v Slovinsku (vybavovanie, organizácia, ubytovanie, sprievodcovia a všetko ostatné) boli veľmi spokojní a chcem sa Vám za nás všetkých poďakovať za krásny prázdninový výlet, ktorý sme s Vašou firmou v Slovinsku strávili.
S úctou  MUDr. František Štuller, PhD. 

COMP - LET s.r.o.
Ďakujem za super akciu, kolegovia boli nadšení a už aj plánujú Slovinsko,
 tak snáď to tento krát vide aj mne! Tešíme sa na fotky, keď spracujeme naše,
 Takisto pošlem link.

Insignia TAX daňové poradensvo
Spokojný, dik.

PreFis PRESSBURG FINANCIAL SAERVICES
Nazdar mirec,
Mne osobne sa najviac pacil kanyoning susec - vobec by mi nevadilo, keby bol dvakrat taky dlhy. Uz sa tesime na buduci rok, nejaky vylet si urcite vymyslime.
S pozdravom Vlado

Chilli FAT
Dobrý deň, raftovanie sa nám veľmi páčilo, dali sme si do tela.

TK ESTATE s.r.o.
Ahoj Zuzka & melody boys/girls,
ja som s vami sice nikde necestoval... zatial... ale bol som uz parkrat (tento rok dvakrat) v Cunove na kanali. Vzdy zoberiem nejakych inych kamaratov a vsetci su z toho nadseni a verim, ze sa k vam vracaju potom aj so svojimi firmami a kamosmi... Len tak dalej, nemam ani najmensie vyhrady. Kamaratski instruktori, slusne vybavenie, vela zabavy, adrenalin a pritom ABSOLUTNA bezpecnost. Verim, ze hovorim aj za dalsie firmy, ktore boli v poslednom septembrovom 6+1 -miestnom gumaku zastupene – CSOB Poistovna a Colliers International. Tesim sa na dalsie zazitky a snad sa s vami vyberiem aj niekam na vylet, ked uz na kanali poznam kazdy kamen ;-) Palo
OKA odborník na debnenie
Ahoj, my sme boli s vami veľmi spokojní.

WISDOM INVESTMENTS
Dobrý deň, Samozrejme, že spokojnosť bola! :-)

RAJA s.r.o. realitná kancelária
Dobrý deň, aj my ďakujeme, že sme mohli stráviť perfektné po pracovné popoludnie práve pri raftovaní vo vašej spoločnosti. Bol to pre nás všetkých skvelý zážitok, ktorý si určite veľmi radi zopakujeme a odporučíme ho rozhodne aj iným. :) 

Súkromná partia – T- mobile
 Dobrý deň, Boli sme 6 osôb na raftingu v Slovinsku v termíne 24-27.7.08 a môžem za všetkých povedať, že bola veľká spokojnosť. Jednak s prístupom inštruktorov, s programom, celkovo veľmi vydarená akcia, bola výborná atmosféra. Odporučili sme aj známym a rozmýšľame s účasťou vo väčšom pocte budúci rok.

ŠTUDENTSKÝ SERVIS pracovná agentúra
Dobrý deň,
firemnú akciu raftovanie sme absolvovali s kolegami  z Bratislavskej pobočky jednu nedeľu začiatkom leta 2008. Bol to neskutočný zážitok najmä pre náš, čo sme to absolvovali prvý kráť.
Keďže nás bolo osem nováčikov, inštruktor zvládol pracú výborne lebo sa nikomu z nás nepodarilo počas štyroch jázd vypadnúť z raftu. Do budúcna plánujeme, že by sme akciu zopakovali aj s kolegami z niektorých iných pobočiek.
 So službami sme boli spokojní, personál a inštruktorov mate fajn čo ocenili najmä naše baby. Malú vytku mame iba ku hodinovému meškaniu začiatku akcie kvôli inému klientovi o ktorom sme neboli informovaní a tak sme stali pred garážou bez informácie a nevedeli sme čo sa deje.

Spoločnosť Trenkwalder Innovtions, s.r.o.
Dňa 25.7.2008 sme mali Teambuilding v Areáli vodných športov v Čunove. Spoločnosť CK Raftovanie nám zabezpečila raftovanie na Dunaji pre 40 našich zamestnancov s profesionálnymi inštruktormi, sympatickými a šikovnými hosteskami, ktoré merali čas a vyhodnotili výsledky súťaže v raftovaní. Inštruktori sa starali o našu bezpečnosť a zábavu.
Všetci naši zamestnanci boli spokojní s celou organizáciou raftingu a s radosťou na túto firemnú akciu spomínajú. Aj keď nie všetci sme sa umiestnili na prvých troch víťazných priečkach, cítili sme sa ako víťazi už pre to, že sme prekonali sami seba a nabrali odvahu vstúpiť do raftu.
 Raftovanie v nás prebudilo bojovného ducha a spojilo nás v navzájom jednu veľkú rodinu. Spoločné zážitky a spomienky nás ešte viac spojili. Všetkým čo váhajú či si vybrať raftovanie alebo nie, vrelo odporúčam vyskúšať.

Firma COVIDIEN
Boli sme veľmi spokojný , bola sranda !

PNEUMO - ALERGO CENTRUM
Dobrý deň, Radi by sme sa poďakovali za prijemne strávený voľný čas a dobru organizáciu akcie.

SLAVIA CAPITAL
 Spojenie vody, slnka a zábavy bola najsamfasa kombinácia umocnená príjemnými ľuďmi (a to nielen našimi ale aj organizátormi). Navyše keďže nám k tomu aj  vyšlo počasie tak neviem čí na Zemi, v slnečnej sústave čí v mliečnej dráhe existuje väčšia zábava formou nenásilného aktívneho oddychu :o)

O nepáčení by som nehovoril skôr by som to videl ako výzvu do budúcna upustiť od fúrikovania čí NASA, ktoré asi neoslovia väčší okruh ľudí a ani na dlhší čas....

Tieto aktivity by sa určíte dali vhodne doplniť rozšírením lukostreleckých pozícii, štvorkoľkami, vznášadlom, vodnými skútrami a najmä ale NAJMA NAJMA NAJMA NAJMA hydrospeeding v kombinácii dlhšieho raftovania :o)))

Toť vsjo :o))) a ešte raz ďakujem za perfektnú zábavu S heslom vode zdar, rajtovaniu a hydrospeedingu zvlášť!! páčila sa mi doprava do Čunova, ochotný personál na lodi, usmievavý organizačný Team SC a z toho čo som videl a ochutnal
- výborne jedlo a ochotný prístup rafterov.
- mne sa páčil inštruktor raftovania Miro :-)
- inštruktori sú síce zapálení adrenalinovci, ale viacerí nezvládli kormidlovanie a sli nad svoje sily
- Bolo to supíš, páčilo sa mi a kedykoľvek nabudúce sa rad zúčastním :) Proste perfektný nápad bravúrne zvládnutý! Bravo!!!
 - cela SC akce se mi moc libila vcetne velice prijemne plavby do Cunova...rafty jsem mela moznost vyzkouset uplne poprve a byla jsem z toho nadsena!
 Co se tyce ostatnich aktivit, tak jsem si vyzkousela traverz pres kanal - parada a furik realye ....velmi prijemne :o)
 klido bych priste udelala, ze by zase na oplatku holky vozily kluky i kdyz asi bych ponekud zkratila v tomto pripade trat ;o)
 Ostatni discipliny jsem si nevyzkousela, protoze jsem nejak nemela chut, ale priste bych se k nim radaodhodlala (vodni skutr, NASA trenazer a treba i luk i kdyz tam jsem predem diky sve pidlovokosti odsouzena k neuspechu :o)))
 DJ se mi uz tradicne nepacil resp. jeho hrani, ale asi proste nemam pro pop music pochopeni...no ale rozhodne si mohl donest flaky, ktere by vic vybizely k tanci...treba by jim priste mohl nekdo ze SC s vyberem pisni nepovedet ?
 Pro raftovou agenturu mam toto:
 Meli jsme super instruktora, ktery v maximalni mire plnil prani posadky i se zaverecnym vseobecnym vyklopenim :o)  parada -  moc dekuju!
 Rozhodne by se hodilo vybavit "satny" nejakymi zidlemi ci lavici, na ktere by se daly polozit veci....slo o hodne maly prostor, kde se tezko ve vetsim poctu prevlekalo a to ze si nebylo kam do sucha polozitveci to rozhodne nezprijemnovalo....pritom prijit tam s mokrymi neopreny nutne znamena, ze je podlaha plna spinave vody!
Dale jsem rada, ze jsem delela v raftu na miste, kde jsem si obe chodidla mohla uchytit pod gumove uchyty pro nohy...byli mene stastni v nasi posadce, kteri mely uchycenu jen jednu nohu a druhou si meli dat pod takovy nafukovaci valec v raftu...z pod nej ale noha dost snadno vyklouzne a dotycny ma daleko vetsi problem se udrzet na miste...osobne z toho bych asi byla ponekud mrzuta, kdybych tam sedela
 Kazdopadne vyzkouset si rafting v Cunove budu urcite nadsene a rada doporucovat.
- ahojte členky organizačného tímu,
rafting cup hodnotím veľmi pozitívne, nič podstatné po organizačnej stránke nemôžem vytknúť.

GO4 s.r.o.Slovinsko: bolo to úplné skvele, ale najbližšie tam ideme, keď bude ešte viac vody.  ;-)
Čunovo je taktiež výborne. Ideálne, ak človek nemá čas isť do Slovinska, Rakúska a podobne.
 ...ale na druhu stranu sa fakt oplatí si ten čas nájsť a vycestovať.  :-)

LEGRAND
Nazdar Mirec!
 Chcem sa Ti poďakovať za úspešnú akciu pre našich klientov. Spätná väzba od klientov je pozitívna.
 Spokojnosť s Tvojimi chalanmi je vysoká za profesionálny prístup ešte raz im Ďakujem.

CARREFOURE
Počiatočné obavy niektorých našich kolegov, že naplánované raftingové popoludnie nebude dostatočne adrenalínové sa absolútne nevyplnili.
 Všetci tí, ktorí mali odvahu nasadnúť, si opakovanú jazdu náramne užili:)
 Za všetko hovorí fakt, že si tie zážitky pripomíname doteraz, na rôznych spoločenských akciách, hoci už nemáme hlavu pod vodou.
 Poďakovanie určite patrí skvelému tímu inštruktorov.

ARDACO, a.s.
Ahojte Raftaci,
 chcela by som sa Vám ešte raz v mene firmy poďakovať za vytvorenie úžasnej atmosféry, aj napriek nevhodnému počasiu :-)) Skutočné sa nedá povedať ktorá disciplína bola naj tak posielam Vám aspoň zopár postrehov od kolegov: Čo sa ti najviac páčilo?
Štvorkolka - moja disciplína!!!:-)(určíte nech je niečo také aj nabudúce, alebo môžu byt napr. motokáry), vodný futbal (trocha si to odniesli nohy, ale neľutujem, nohy sa zotavia) a Paintbal - škoda len toho počasia, skoro sme sa nevideli, ale počasie sa bohužiaľ nedá naplánovať:-(
Paintball. Plaziť sa v sajrajte, liesť cez maliny a strieľať po ľuďoch.
 Paintball bol faaaakt uuuplne super!!!!!!! Aj volejbal, keďže som bol hroch a maly sme v teame také STAR ako (h)Rochara, ktorý sa pohyboval ako líška na piesku!
 Všetko okrem dažďa Pestrý program
 Atmosféra, uvoľnenie zúčastnených, vodný futbal, pivný maratón.
 Zuzka rafterka :))))
 Všetko, kopec srandy super lidi!!!
 Snáď to stačí :-)
Verím , že i pri najbližšej firemnej akcii mi budete môcť pomôcť s Organizáciou! ;))
 Teším(e) sa na skoré stretnutie a SPLAVU zdar.
 Bora a cely team Ardaco HR Manager

 

Komentáre

MÁTE ĎAĽŠIE OTÁZKY?

NAPÍŠTE NÁM:

rafting@raftovanie.sk

Raftovanie Team

Darčekové poukazy

Obdarujte svojich blízkych jedinečným a nezabudnuteľným adrenalínovým darčekom z našej ponuky, ktorý nekúpite v žiadnom obchode vystavený na konkrétnu destináciu / program s ľubovoľným venovaním a hodnotou. Prehľad programov a cien jednotlivých zájazdov nájdete tu.

Captcha
Súhlasím so spracovaním osobných údajov na komunikačné účely. VIAC INFORMÁCIÍ

RAFTOVANIE TEAM

ZÁŽITKY A STUDENÚ VODU S NAMI PREŽILI AJ