Afrika rieka Zambezi

Vybrať termín

Cena od

€1590,00
( obtiažnosť )
TERMÍN: ( Október )

Prostredie a info: Rafting na rieke Zambezi sa hodnotí ako najlepší rafting na svete. Obtiažnosť vody sa pohybuje od WW 2 až do maximálnej obtiažnosti raftingu WW 5. Rafting začíname pod najznámejšími Victoria Falls ležiacich na africkom veľtoku ZAMBEZI, ležiacich na hranici Zimbabwe a Zambie. Sú 1,7 km široké, padajúce do hĺbky 100 metrov. Je to jeden z prírodných divov sveta. Termín raftovej expedície Október - November 2024.

Program Dátum Cena Doprava / príp. vlastná
(2023) Expedícia Zambia ZAMBEZI 25.10.2023
05.11.2023
1900,00 €/os. od 840,00 €/os. OBSADENÉ

Expedícia rafting na rieke ZAMBEZI v obtiažnosti WW 2 až 5.

Orientačný termin: 25.10.2023 - 05.11.2023

Program je pripravený na 12 dní. Predpredaj program od 1.600 €/os.

01. - 12. deň program zahŕňa. 3x Rafting na rieke Zambezi ( 2x rafting účasť na 2 dennom festivale Zambezi) 1x Rafting na rieke Zambezi mimo programu festival, 3x večerná párty festival, 1x Sunset Cruise - plavba motorovou loďou po rieke Zambezi spojená s pozorovaním zvierat pri rieke ( safari pri západe slnka na Zambezi ), 1x pól denné Safari s občertvením ( Jeep safari ), 1x návšteva Victoria Falls ( zo strany ZAMBIA ), ubytovanie v stane počas celého programu ( poplatok / noc ), využitie vonkajšieho bazénu počas celého programu, chill pri bazéhe, návšteva miestnej dediny a školy, 1x taxi z letiska na ubytovanie, 1x taxi na letisko ( taxi platí  iba pri spoločnom prílete / odlete ).

Cena programu nezahŕňa: 

DOPRAVA: 

- letenka od 840 €/os.

- cestovné poistenie ( odporúčané ) 

- Víza do republiky Zambia 50 dolárov / osoba.

- Strava počas programu, doplnkový program mimo programu  Expedíca Zambezi ako napríklad bungee jumping, rafting viac , let vrtulníkom nad Victoria Falls, kupánie vo Victoria Falls a iné.

POVINNÉ: očkovanie do krajiny ( nezahŕňa cena programu ) -  nutnosť informovať sa o potrebných očkovaniach do krajiny a absolvovať všetky potrebné očkoviania do Afriky / Zambia - Zimbabwe. Pri vstupe do krajiny je potrebné mať so sebou očkovací preukaz.

Pre viac info k programu nás neváhajte kontaktovat .

Expedícia je kapacitne obmedzená a je určená iba pre klientov CK Raftovanie zúčastnených na našom programe minimálne 1x v Slovinsku na rieke Soča.

( 2024 ) Predpredaj Expedícia Zambia ZAMBEZI 11.10.2024
22.10.2024
1590,00 €/os.
1900,00 €/os.
od 890,00 €/os. objednať

Expedícia rafting na rieke ZAMBEZI v obtiažnosti WW 2 až 5.

Orientačný termin: 11.10.2024 - 22.11.2024

Program je pripravený na 12 dní. Predpredaj program od 1.590 €/os.

01. - 12. deň program zahŕňa. 3x Rafting na rieke Zambezi ( 2x rafting účasť na 2 dennom festivale Zambezi) 1x Rafting na rieke Zambezi mimo programu festival, 3x večerná párty festival, 1x Sunset Cruise - plavba motorovou loďou po rieke Zambezi spojená s pozorovaním zvierat pri rieke ( safari pri západe slnka na Zambezi ), 1x pól denné Safari s občertvením ( Jeep safari ), 1x návšteva Victoria Falls ( zo strany ZAMBIA ), ubytovanie v stane počas celého programu ( poplatok / noc ), raňajky počas celého programu, využitie vonkajšieho bazénu počas celého programu, chill pri bazéhe, návšteva miestnej dediny, 1x taxi z letiska na ubytovanie, 1x taxi na letisko ( taxi platí  iba pri spoločnom prílete / odlete ).

Cena programu nezahŕňa: 

DOPRAVA: 

- letenka od 840 €/os.

- cestovné poistenie ( odporúčané ) 

- Víza do republiky Zambia 50 dolárov / osoba. ( aktuálne bez poplatku ) 

- Strava počas programu, doplnkový program mimo programu  Expedíca Zambezi ako napríklad bungee jumping, rafting viac , let vrtulníkom nad Victoria Falls, kupánie vo Victoria Falls, safari CHOBE Botswana a iné.

POVINNÉ: očkovanie do krajiny ( nezahŕňa cena programu ) -  nutnosť informovať sa o potrebných očkovaniach do krajiny a absolvovať všetky potrebné očkoviania do Afriky / Zambia - Zimbabwe. Pri vstupe do krajiny je potrebné mať so sebou očkovací preukaz.

PLATBA PROGRAMU: Možnosť na splátky do termínu nástupu. 

Pre viac info k programu nás neváhajte kontaktovat .

Expedícia je kapacitne obmedzená a je určená iba pre klientov CK Raftovanie zúčastnených na našom programe minimálne 1x v Slovinsku na rieke Soča.

Popis

Expedícia rafting na rieke Zambezi v obtiažnosti WW 5 AFRIKA / ZAMBIA 2024.

Máme pre Vás pripravenú do detajlov novú expedíciu v termíne 18.10.-29.10.2024 Zambezi Rafting. ( termín sa môže meniť plus mínus cca o týždeň .. záleží od leteniek atď.po dohode s účastníkmi expedície )

Ohodnotenie tejto expedície hodnotíme všetci ako TOP destináciu a odporúčajú ju 30 z 30 zúčastnených.

Pre viac informácií o programe EXPEDÍCIA ZAMBEZI 2024 nás neváhajte kontaktovať.

1. Expedícia prebehla v roku 2018.

2. Expedícia prebehla v roku 2019.

3. Expedícia 2020 - 2022 neuskutočnená pre opatreniam COVID-19.

4. Expedícia prebehla v roku 2023

5. Expedícia pre rok 2024 v predaji
 

Vodácke AHOOOJ, Váš Team CK Raftovanie.

Foto / Video

Mapa

Podmienky

Podmienky:

  • Nutnosť vedieť plávať!
  • Minimálny vek 18 rokov.
  • Minimálny počet miest je 6 osôb. Možnosť prihlásenia sa na program od 1 os.
  • Minimálna účasť aspoň 1x na programe na viac dňovom programe organizovanom firmou CK Raftovanie pred programom Zambezi .. napríklad na programe  SLOVINSKO, TARA, ALBÁNSKO atď. 
  • Po zaplatení zálohy a odoslaní záväznej prihlášky sa dostávate do expedičného tímu.
  • Rezervácia termínu e_mailom / zaslaním objednávky.
  • Podpísanie reverzu - prehlásenie o účasti na programe na vlastnú zodpovednosť. Pre osoby mladšie ako 18 rokov podpisujú reverz rodičia príp. zákonný zástupca.
  • Klient je za zapožičaný materiál zodpovedný. V prípade straty, alebo vážneho poškodenia je povinný tento materiál uhradiť v plnej výške.
  • Storno zájazdu podľa obchodných podmienok CK Raftovanie.

Vyhradzujeme si právo:

  • Zmenu termínu, resp. zrušenie zájazdu pri nedostatočnom počte záujemcov min 6 osôb.
  • Zmenu programu, zmenu zjazďovaného úseku, zrušenie programu pri nedostatku prírodnej vody, alebo moc vysokom stave vody ak inštruktor uzná, že by mohla byť ohrozená skupina príp. jednotlivec. 
  • Vyradenie osoby z programu ( zo skupiny ) / rafting ( z rafového člna ) pod vplyvom alkoholu, alebo iných omamných látok ak inštruktor uzná, že by mohla byť ohrozená skupina príp. jednotlivec bez nároku na vrátenie peňazí za danú službu.

Iné:
Zabezpečíme Vám odbornú inštruktáž v anglickom jazyku, slovenskom jazyku.

Komentáre

FAQ

MÁTE ĎAĽŠIE OTÁZKY?

NAPÍŠTE NÁM:

rafting@raftovanie.sk

Raftovanie Team

Darčekové poukazy

Obdarujte svojich blízkych jedinečným a nezabudnuteľným adrenalínovým darčekom z našej ponuky, ktorý nekúpite v žiadnom obchode vystavený na konkrétnu destináciu / program s ľubovoľným venovaním a hodnotou. Prehľad programov a cien jednotlivých zájazdov nájdete tu.

Captcha
Súhlasím so spracovaním osobných údajov na komunikačné účely. VIAC INFORMÁCIÍ

RAFTOVANIE TEAM

ZÁŽITKY A STUDENÚ VODU S NAMI PREŽILI AJ