Expedícia Nový Zéland

Vybrať termín

Cena od

€2860,00
( obtiažnosť )
TERMÍN: ( Február )

Nový Zéland - raj všetkých vodákov a nie len ich.

Program Dátum Cena Doprava / príp. vlastná
EXPEDÍCIA Nový Zéland Február 2025 (18 dňový program) 01.02.2025
18.02.2025
2860,00 €/os.
3290,00 €/os.
od 1295,00 €/os. objednať

Kód NZ / 18 dňový program zahŕňa:

Počas raftovej expedície po Novom Zélande zažijeme krásy 3 najkrajších divokých riek sveta Severného ostrova s obtiažnosťou riek od WW 2 až do WW 5, kde nás na každej z týchto riek čaká množstvo nezabudnuteľných zážitkov, návšteva známeho Huka Falls, výšlap na sopku Mt. Ngauruhoe (známu ako Hora Osudu kde Frodo putoval aby zničil svoj čarovný prsteň), relaxačný pobyt na pláži Mt. Manganui, prehliadka Coromandel Forest park ako aj pláže Hot Beach, ubytovanie v kempe, múzeum, treking, sprievodcu počas celého pobytu a množstvo krás skovaných na ostrove Nového Zealandu.

CENA PROGRAM RAFTING ZAHŔŇA: Raftový čln, miesto v rafte, 3x rafting, kompletnú raftovú výstroj (záchranná vesta, prilba, pádlo, neoprén, neoprénové topánky, bundička). Certifikovaný inštruktor v raftovom člne ktorý Vás prevezie tou najbezpečnejšou trasou, transport popri raftingu pri rieke. Komplené  zaškolenie / inštruktáž pred raftingom. Teória pádlovania, bezpečnosť,   inštruktáž o ovládaní raftového člnu, povelov,  inštruktáž o chovaní sa na divokej vode v prípade prevrátenia sa. 

UBYTOVANIE: V kempe (vlastný stan, spacák). Vybavenosť kempov: sprchy, toalety, spoločná kuchyňa, TV, spoločenská miestnosť, práčka.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme ubytovanie v apartmáne, penzióne prípadne v hoteli.

STRAVA: Bez stravy. Stravovanie v miestnych reštauráciách a postupne si dopĺňame zásoby v miestnych obchodíkoch.

DOPRAVA: Letecká na mieste automobilová / mikrobusová.

DOPLATKY: Zdravotné poistenie.

Doplňujúci program:
Pre poriadnych vyhľadávačov adrenalínu máme v programe pripravený aj skok bungee jumping, Jet Boat ktorý pochádza priamo z tejto krajiny, hydrospeed, seekayaking, kayaking atď (nie je zahrnuté v cene programu).

V cene nie je zahrnuté letenka + poplatky na letisku, zdravotne poistenie liečebných nákladov, strava.

POZNÁMKA: Cena je kalkulovaná na osobu pri minimálnom počte 4 os.

Popis

Prostredie:  Raj všetkých vodákov a nie len ich. Nový Zéland ukrytý v juhozápadnom cípe tichého oceána sa pýši svojou úchvatnou rôznorodou prírodnou scenériou, nádhernými turistickými trasami, množstvom rastlín a živočíchov, ktoré by ste márne hľadali v iných častiach sveta. Vzhľadom k tomu, že Nový Zéland leží na dátovej hranici na opačnej strane Greenwichského nulového poludníka, je to údajne prvá zem, kde vychádza slnko.

Raftovať: Počas raftovej expedície po Novom Zélande zažijeme krásy 3 najkrajších divokých riek Severného ostrova s obtiažnosťou riek od  WW 2 až do WW 5, kde nás na každej z týchto riek čaká množstvo nezabudnuteľných zážitkov. Okrem nezabudnuteľne krásnej prírodnej scenérie ktorá sa otvára priamo pred očami raftéra, sa počas pádlovania dočkáte aj skoku zo 7 m vodopádu s raftom, čo naozaj vzbudzuje rešpekt a poriadne zvyšuje adrenalín v krvi.

Obtiažnosť vody:
Obtiažnosť vody je WW II – V, stredne ťažká / ťažká - rafting mierne pokročilí / pokročilí.

Foto / Video

Video
Video
Video
Video

Mapa

Podmienky

Podmienky:

  • Nutnosť vedieť plávať!
  • Minimálny vek 18 rokov.
  • Platný cestovný pas.
  • Bezúhonnosť.
  • Minimálna výška hladiny na rafting.
  • Rezervácia termínu e_mailom / zaslaním objednávky.
  • Minimálny počet záujemcov - 4 osoby do skupiny.
  • Podpísanie reverzu - prehlásenie o účasti na programe na vlastnú zodpovednosť.
  • Klient je za zapožičaný materiál zodpovedný. V prípade straty alebo vážneho poškodenia je povinný tento materiál uhradiť v plnej výške.
  • Storno zájazdu podľa obchodných podmienok CK Raftovanie.
  • Ceny sú kalkulované na skupinu minimálne 4 osoby.

Vyhradzujeme si právo:

  • Zmenu termínu, resp. zrušenie zájazdu pri nedostatočnom počte záujemcov.
  • Zmenu programu, zmenu zjazďovaného úseku, zrušenie programu pri nedostatku prírodnej vody, alebo moc vysokom stave vody ak inštruktor uzná, že by mohla byť ohrozená skupina príp. jednotlivec. 
  • Vyradenie osoby z programu ( zo skupiny ) / rafting ( z rafového člna ) pod vplyvom alkoholu, alebo iných omamných látok ak inštruktor uzná, že by mohla byť ohrozená skupina príp. jednotlivec bez nároku na vrátenie peňazí za danú službu.

Poznámka: Víza pre vstup a pobyt počas expedície na Novom Zélande pre občanov SR a ČR nie sú povinné. Časový posun +12 hodín.

Iné:
Zabezpečíme Vám odbornú inštruktáž v anglickom jazyku.

POZOR! Expedičný program vieme pripraviť aj na MIERU pre našich klientov. Môžeme pridať, alebo ubrať zjazďované rieky, pridať alebo ubrať počet dní, príp. zmeniť celý program.

Komentáre

FAQ

MÁTE ĎAĽŠIE OTÁZKY?

NAPÍŠTE NÁM:

rafting@raftovanie.sk

Raftovanie Team

Darčekové poukazy

Obdarujte svojich blízkych jedinečným a nezabudnuteľným adrenalínovým darčekom z našej ponuky, ktorý nekúpite v žiadnom obchode vystavený na konkrétnu destináciu / program s ľubovoľným venovaním a hodnotou. Prehľad programov a cien jednotlivých zájazdov nájdete tu.

Captcha
Súhlasím so spracovaním osobných údajov na komunikačné účely. VIAC INFORMÁCIÍ

RAFTOVANIE TEAM

ZÁŽITKY A STUDENÚ VODU S NAMI PREŽILI AJ