FIREMNÁ AKCIA - SALZA

FIREMNÁ AKCIA - SALZA

Firemné akcie / Rafting

CK Raftovanie  /  November 18, 2014 / 11:02

Základné informácie

MIESTO KONANIA FIREMNEJ AKCIE, DOPRAVA:

Rieka Salza iba 250 km od BA sa nachádza v nádhernom prostredí rakúskych Álp. Táto rieka je jedna z najkrajších a najnavštevovanejších rakúskych riek, takže sa tešte na 39 km nádhernej divokej vody, ktorá je krištáľovo čistá a preteká nádhernými kaňonmi. V prípade potreby dopravu zabezpečí organizátor - autobusová, alebo mikrobusová doprava na základe počtu účastníkov.

RAFTING:

Raftovať budeme na hornom úseku Salzy pod priehradou, ktorá smeruje k Wildapenu, kde je nádherná voda s výhľadom na krásne Hochswábske Alpy. Postupne budú pribúdať kamene a vodné valce. Na konci úseku je krásna kaskáda (výber trasy určíme aj na základe výšky hladiny vody v aktuálnom ročnom období). Ostatné všeobecné informácie nájdete aj na uvedenom odkaze: Rafting - Salza, kde nájdete aj možnosti všetkých doplnkových aktivít, ktoré naša spoločnosť poskytuje.  

UBYTOVANIE:

Štandardne poskytujeme ubytovanie v stanoch, ktoré Vám v prípade požiadavky zabezpečí organizátor. Z dôvodu autentického zážitku z raftovania, Vám túto alternatívu odporúčame ako najvýhodnejšiu. V prípade štecifických požiadaviek, Vám vieme ponúknuť ubytovanie v penziónoch, alebo v hoteloch v blízkom okolí.

CATERING:

Štandardná ponuka stravovania je vo forme polpenzie (raňajky, večere). Na základe špecifických požiadaviek, Vám vieme pripraviť catering na kľúč.

MAPA:

Foto / Video

Komentáre

MÁTE ĎAĽŠIE OTÁZKY?

NAPÍŠTE NÁM:

rafting@raftovanie.sk

Raftovanie Team

Darčekové poukazy

Obdarujte svojich blízkych jedinečným a nezabudnuteľným adrenalínovým darčekom z našej ponuky, ktorý nekúpite v žiadnom obchode vystavený na konkrétnu destináciu / program s ľubovoľným venovaním a hodnotou. Prehľad programov a cien jednotlivých zájazdov nájdete tu.

Captcha
Súhlasím so spracovaním osobných údajov na komunikačné účely. VIAC INFORMÁCIÍ

RAFTOVANIE TEAM

ZÁŽITKY A STUDENÚ VODU S NAMI PREŽILI AJ